torstai 10. marraskuuta 2011

"This loneliness I need to be who I am"

About tällä hetkellä, kun näpyttelen tätä tekstiä, tulee täyteen vuosi sinkkuutta.. mulle yksinäisyyttä. Vuosi on pitkä aika ja se on tuonut paljon asioita elämään ja ajatuksia mieleen. Jotenkin olen melko varma, että tätä yksinäisyyttä jatkuu melko pitkään tästä eteenpäinkin.

- Mie oon vaikea ihminen. Oon perfektionisti, kaipaan paljon huomiota ja läheisyyttä, mutta tarvitsen myös omaa tilaa. Muusikot.. taiteilijat yleensä.. on vaikeita ihmisiä, enkä oikeestaan suosittele kellekkää.

- Elämäni tuntuu olevan kiireistä. Tällä hetkellä tuntuu olevan jo perusedellytys millekkään vakavemmalle se, että toinen puolisko asuisi joko Imatran tai Jyväskylän läheisyydessä.. lähellä mun majapaikkoja, jotta joskus edes kerkeisi tekemään jotain yhdessä.  

- En ole mikään unelmien poikamies. Eikä siis tyttöystäväehdokkaitakaan ole hirveästi jonossa. Kaiken lisäksi olen itse niin ujo, etten yleensä uskalla lähestyä tuntemattomia tyttöjä, vaikka haluaisinkin. Siinä ois parannettavaa, mutta sitä on hankala treenata.. odotan vaan itsetunnon parantumista.

- Niinkun sanoin: Olen perfektionisti. Tää johtaa myös siihen, etten helposti ryhdy suhteeseen. Jos joku ei tunnu sanoinkuvaamattoman mahtavalta, niin oon mieluummin yksin, kun ryhtyisin suhteeseen, joka ei ihan tunnu semmoselta "oikealta".


Jollain tavalla tunnen jopa tarvitsevani tätä yksinäisyyttä. Se tekee miut ahkeraksi, positiiviseksi ja aktiiviseksi. Parisuhteen on jotenkin helppo vääntyä semmoseks oleiluksi, joka taas ei ehkä sovi alaan, josta mä koitan leipääni tulevaisuudessa saada. Toisaalta tunnen nytkin olevani vain puolikas, joka odottaa löytävänsä toisen puolikkaan jostain. Kaikki kuitenkin tuntuu silloin niin paljon merkityksellisemmältä.. niinku sanoin, oon hanakala ihminen.. viihdyn kyllä yksinkin, mutta kovasti haluaisin löytää tytön/naisen vierelleni. Sehän se elämän tärkein päämäärä taitaa kuitenkin olla mulle.

Mutta sitten joskun, kun sen henkilön löydän, ni teen siitä maailman onnellisimman.. siitä oon ihan varma :)


 

Loneliest child alive

ps. Jokohan olisi aika luopua tästä selibaatista, jota olen jo yli vuoden pitänyt.. :D